Teman-teman

Tuesday, April 24, 2012

..::Upset::..

Rasa down sangat-sangat  sekarang ni. Dapat news dari my sis pasal cadangan pelamin kami. Agak sedih sebab cadangan asal saya untuk buat pelamin dalam rumah dapat bantahan daripada my brother and my dad. Satu lagi cadangan asal untuk nikah di rumah mungkin akan berubah ke masjid.

Sangat sedih..Impian mungkin  tak menjadi kenyataan =(



3 comments:

iNa aWiE said...

buat la perbincangan. maybe ada penyelesaian terbaik.anyway,congrates dear,bakal pengantin :)
happy 4 u

shiela said...

jgn risau..at the end of the day mesti kite pun tak perasan sgt sbb terlalu happy ngan hari tu..hehe..

rimieilya said...

tenkiu ina n shiela...hopefully so. penat dh nk pikir psl hal ni..selagi tak sampai waktunye, selagi tu la plan asyik bertukar