Teman-teman

Friday, December 30, 2011

..::Last Day Bekerja Di Tahun 2011::..


Sangat lemau arini. Dengan sakit tekak, badan yang suam-suam, kepala pusing..Buat keje pun dalam keadaan slow and steady je. Tapi alhamdulillah, dapat juga harungi hari ni dengan baik.

Saya tengah menunggu encik tunang menjemput saya balik ni. Sejak ketiadaan kereta, asyik menumpang kereta cik Zue je ke tempat kerja. Hari ni plak tak dapat balik bersama sebab cik Zue balik kampung terus dari tempat kerja. Huhu.. Terpaksala mintak belas ihsan encik tunang walaupun dia  bizi. Sepanjang minggu ni tau encik tunag membizi. Kena coverline kawan-kawan yang dah apply cuti lebih awal sampai hujung tahun.

Esok, lusa dan tulat cuti. Apa perancangan ye untuk diisikan pada waktu cuti tersebut? Duduk rumah, kemas rumah, lepak-lepak sampai bosan or ajak encik tunang cuci mata dan survey barang kawen? Gaji baru je dapat ni. Hehe..


Okla. Mau pulang sudah. SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU ye.. Jaga diri, hiasi peribadi... (^_^)


2 comments:

Marina Monroe said...

Salam Ziarah,

Auntie jalan2 kat blog followers auntie yg terawal2 register..
You are one of them..TQ
tapi dah lama rimielya tak tinggal jejak di blog auntie.

Anyway, Auntie ucapkan Selamat Tahun Baru

rimieilya said...

salam

tenkiu auntie...rimie dh jrg bka blog skrg ni.lg2 bila dh start keje.hehe

miss u auntie