Teman-teman

Tuesday, March 9, 2010

..::Minggu Terakhir::..


Baru je dapat rehatkan diri. Pagi-pagi tadi keluar untuk selesaikan segala urusan berkaitan pos mengepos segala. Ops, lupa..tujuan sebenar nak menghantar rumate ke ktmb batu gajah. Die balik rumah arini sampai abis mid sem. Wah, sangat best kamu ye. Lama betul cuti. Tinggal kte sorang-sorang kat bilik ni bertemankan pokok rose ku yang dah semakin kembang. Sukenye..Setiap ari aku belai, siram dan cium.


Lepas anta rumate, terus ke kedai photostat..anta worksheet untuk kelas tuisyen minggu ni. Pastu merayau lagi..cuci kereta yang kotor gile gara-gara ke Cameron hujung minggu lepas. Then, ke pejabat pos..pos adiah untuk kakak sayang dan juga vivac form. Selesai. Fuh, banyak gile urusan.


Sekarang, masa untuk fokus pada research plak sambil mesej-mesej dengan mr.x.. Hujung minggu ni nak balik kampung, so kena siapkan sebelum tu la. After cuti, leh terus wat survey. Yezza.. Tak sabar nak jumpa mr.x sebenarnya. Akan menghadiri kenduri kawen Nad bersama mr.x di Kuantan. Ape hadiah yang nak diberi ek. Hurm..akan difikirkan.......No comments: