Teman-teman

Friday, February 18, 2011

..::Asyik Tak Jadi Je::..

Tension je rasa. Kenapa la asyik tak jadi je kan. Tapi syok juga sebab aku kan tengah bermalasan sekarang ni. Haha.. Teruk betul la. Rasa cam jahat plak... Eh, no la. Bukan jahat. Kan ni kebetulan je.. Hehe.. Apala yang cik rimie bebel tengah-tengah hari ni kan?

Actually aku tengah bebel pasal kelas yang dah dua kali dibatalkan. Semalam dan hari ini. Tak suka la bila kelas dibatalkan last minute. Baru mood nak bersiap datang, terus dapat call kelas batal. Huhu..

Tadi aku ke department untuk cari tahu sama ada kelas ada ke tak. Maybe lecturer nak ganti hari ini sebab semalam dia dah EL. Bila dah sampai opis, elok je aku tengok dia discuss dengan another lecturer. Jam dah melebihi angka 10. Nevermind, aku tunggu lagi 10 minit. Kalau still tak abis juga discussion mereka, aku chow je. Hehe..

Tepat tekaan aku tau korang. Lepas 10 minit berlalu, takde tanda-tanda lecturer aku keluar dari bilik dia. Hehe.. Aku call my housemate yang ada di department sebelah, ajak pegi minum. Dia pun lapar. After makan-makan, round booth Halal-Fest dan masuk IRC, pinjam buku. Dah berkurun tak jejak kaki ke IRC. Hehe..Bertuah punya student kan aku ni...

So, sekarang dah ada di bilik pun. Weehuu... Jom bermalasan lagi...
 

2 comments:

dwaty said...

sabrla... tu kan lumrah student...

rimieilya said...

hehe...yezza