Teman-teman

Sunday, February 13, 2011

..::Pagi-pagi Dah Muntah::..

Ini bukan cerita orang pregnant ye. Pagi-pagi dah muntah, morning sickness. Ini cerita mengenai cik rimie. Kes sendiri cari pasal. Hehe..huhu..

Alkisahnya aku pegi bantai minum nescafe 3 in 1 yang kaler merah tu tanpa makan pape. For sure la perut  tak leh terima kan. Dahla minuman tu separa pekat. Mau rasa mual ngan angin penuh dalam perut. Berkejaran aku ke toilet bowl pagi tadi. Sekrang dah lega pun.

Padan muka cik rimie. Hehe.. Good lesson ya. Jom teman aku masak nasi goreng untuk isi semua perut yang dah kosong ni...

Selamat berhujung minggu!!!

3 comments:

saya_arief said...

nescafe 3 in 1 kaler merah kegemaran ku..
;D

Sophie said...

Mirae, jgn minum nes 3 in 1 tu lagi. Boleh effect dekat buah pinggang sebab krimer dia dibuat dari hampas buah kelapa sawit bukan susu. Nak minum nes beli nes then beli susu tin pekat pastu godak2. Hehe

rimieilya said...

arief~me too =,=

sophie~betul ke ni?alamak..kena tukar beli nescafe gold la lepas ni..tp terpaksala habiskan yang 3 in 1 ni juga...thanks for the info..