Teman-teman

Monday, February 14, 2011

..::Hujan Seperti Merahmati::..

Hadirnya 12 Rabiul Awal dengan hujan yang maha lebat. Selama ni UTP jarang je hujan lebat sebegini tika musim panas terik. Even kalau bunyi guruh-guruh pun, kat sini hanya kena tempias je. Hujan lebatnya kat area lain.

Syukur alhamdulillah. Dengan turunnya hujan, takdela rasa panas sangat. Lepas musim hujan berlalu, UTP dah kembali kepada cuaca asalnya. Sangat panas. Kipas di bilik tak pernah turn off or turn down than 5. Huhu..

Salam Maulidur Rasul.. Jangan lupa untuk banyakkan selawat ke atas Nabi Muhammad SAW.
 

1 comment:

nida husna said...

datang follow tuan blog :)
http://kakyongnida.blogspot.com/2011/02/jom-ramai2-join-heartbeat.html