Teman-teman

Wednesday, February 24, 2010

..::Lumut::..


Lama plak takde entri baru. Mood malas nak up date dah datang, tu yang berhabuk je blog ni. Mujur gak ada pelawat yang datang jengah. Boleh gak tolong bersihkan sawang-sawang segala..


Pagi ni cuaca baik sangat. Hujan lebat mencurah, mendamaikan hati melihat. Hijau hutan di jendela menyejukkan mata yang lelah. Tak selalu dapat merasai cuaca macam ni sejak dilanda panas yang melampau kebelakangan ni. Syukur nikmat Tuhan.


Semalam, aku mendapat perkhabaran dari teman lama. Reunion SKDP terpaksa ditunda atas sebab-sebab tertentu. Huhu..baru plan nak jumpa kawan-kawan lama sekaligus sambut hari lahir aku dan teman lelaki yang hari lahirnya jatuh pada hari ini. Tak kesampaian. Camnila lumrah hidup. Apa yang dirancang tak semestinya berjalan seperti yang dirancang. Tuhan Maha Mengetahui. Mungkin kalau kami jumpa juga, ada sesuatu yang buruk berlaku..siapa tahukan.


So, plan hujung minggu ni bertukar. Plan awal nak ke Lumut untuk jalan-jalan ke sana bersama teman lelaki. Tapi tak manis plak kalau hanya berdua. Ajak rumate barangkali. Lumut...tunggu kedatangan kami..No comments: