Teman-teman

Tuesday, November 23, 2010

..::Geli Mat::..

Baru je selesai menonton drama Asmara kat tv3.
Awal-awal dulu aku tak layan pun cite ni. Tapi lama-lama cam best plak. Walaupun cite die agak slow, tapi best je layan...

Part last tadi buat aku geli mat mat..
Huhu.. Baru aku tau yang tunang bestfriend Asmara tu rupanya gay. Ish, sangat la tak sesuai pelakon tu jadi mamat lembut. Haha..

Tak sabar nak tunggu next episod..
Jom kite beradu... Nite all

2 comments:

Queen F said...

kesian melati dapat tunang gay..

rimieilya said...

btl2...huhu