Teman-teman

Tuesday, December 7, 2010

..::Jom Join BlogLarian Secara Beramai-ramai::..

Tadi aku BW secara besar-besaran. Memandangkan hari ni cuti, so aku pun cuti dari study sekejap. Sekejap-sekejap pun ada setengah hari gak masa aku abis depan lappy. Haha.. Sepatutnya aku prepare untuk presentation aku Jumaat ni.

Ok, berbalik pada cerita kat atas tadi. Aku memang suka je BW di blog-blog yang sememangnya aku follows. Normal la kan. Lagi satu kalau blog tu baru kali pertama aku masuk, aku akan tengok cara penulisan dia. Kalau aku suka, terus dan dan tu gak aku klik follow. Hehe.. Dan aku akan baca blog dia sampai entri pertama. Gila tak?

Tadi aku BW kat blog member lama aku, cik a!n n!n@ az!z. Pastu aku jumpa entri pasal BlogLarian. Cam menarik je. Since aku dah tukar url blog aku kerana kena hack, so follower aku dah berkurang dari 200++ pada 42 je. Huhu..Sedih kan..

Jadi, aku teruja nak join BlogLarian yang cool abis ni. Untuk jadi salah satu blog yang tersenarai dalam list, kena la lalui ujian saringan kan? Cara-caranya adalah.....

1. kena letak banner BlogLarian ni

 2. Saya suka berblogwalking kerana dengan berblogwalking saya dapat mengenali kenalan baru dan juga dapat bertukar2 pendapat mengenai apa saja walau di mana juga kami berada. Skema plak rasanya ayat aku ni. Ayat pendeknya, blogwalking buat aku ceria setiap hari!!


3. follow BlogLarian ~ done


4. saya mahu tag:
     ~cik nana
     ~puan sofea
     ~cik aisya humaira

Ok..rasanya dah cukup kot syarat-syarat yang dipinta. Kalau nak tau lebih lanjut, boleh tengok di BlogLarian or di  Padelblog. Happy blogwalking ya!!!

4 comments:

nur aisya humaira said...

pastu kne tinggal url kte dop???
nk ltk kt mne???

rimieilya said...

kalau ko nk tau camne,ko g blog ni http://bacto.blogspot.cpm/2010/12/andasukasegmen-mari-masuk-senarai.html

FareedSairi said...

terima kasih krn sudi join BlogLarian. Blog sudah disenarai masuk dan boleh cek dan tukar nama.

jika ada sebarang pendapat,kritikan dan komen, jangan malu2. hambo dak baru belajar...hambo buat ni untuk org macam hambo yang kurang masa bw :)

kalo nak kongsi testimoni guna bloglarian pun bole :)

rimieilya said...

tenkiu to u too fareedsairi "~

insyaAllah.kte sama2 up kan blogger2 lain juga k