Teman-teman

Friday, December 10, 2010

..::Lepas Satu, Satu Lagi Menanti::..

Alhamdulillah. Sudah lepas debaran pembentangan usai jam 4 petang tadi. Agak lama di bilik pembentangan, menunggu sehingga selesainya pembentang yang kedua. 

Perjalanan pembentangan tadi agak kelam kabut pada awalnya. Disebabkan examiner yang ditugaskan untuk evaluate aku dan seorang lagi presenter adalah bukan dari bidang kepakaran beliau. Jadi agak sukar untuk beliau membuat penilaian. Cuba untuk menggantikan tempat tersebut dengan examiner yang selayaknya tapi mungkin bukan rezeki. Examiner tersebut tak dapat hadir. Second examiner juga tidak hadir kerana terlibat dengan urgent meeting. Aduhai. Dugaan Allah. Dahlah second examiner merupakan examiner yang evaluate aku dari awal sem.

Kemudian ada examiner yang baik hati untuk bantu. Tenkiu Dr. I really appreciate it. Pembentangan berjalan kembali dengan lancar sehingga tamat pembentangan kedua. Syukur. Walaupun ada komen-komen positif dan negatif dari examiner, aku terima ia sebagai komen positif. Yela, kan masih belajar. Mestila ada yang kurang.

Lepas ni akan bergelut dengan conference presentation plak. Hopefully lagi better dari tadi. Lega rasanya... Bolehla bermalasan hujung minggu ni. Yehaaa...

n.o.t.a.k.a.k.i.: very disappointed with my sv.huhu...should i regret it or not???  

4 comments:

Cik Su said...

dah abis nie lega la ek.. hehe..

Cik Gallus Gallus said...

lepas ni boleh la round round dekat blog ;D

rimieilya said...

mmg btl2 lega la..

rimieilya said...

yup...absolutely..time to blogwalking n comment3