Teman-teman

Thursday, December 9, 2010

..::Mama Kembar 3 Buat Giveaway,Yay!::..

Wa kena tag dengan member wa la plak.. Ops, terbelit lidah sekejap. Hehe.. Kes makan keli goreng terus cakap wa,wa plak.

Ok, cik aisya humaira yang comel telah tag aku untuk join giveaway mama kepada kembar 3 yang kiut miut. Dah lama gak takde orang tag aku kan, so rajin la nak buat. Lagi plak dapat adiah best kalau menang. Nak tau camne nak join? Jom scroll bawah laju-laju k...

Mengikut puan MAMA KEMBAR 3 yang mahu buat giveaway ni, syarat-syarat die mudah je. Semudah A B C...

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.~Qualified

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! ~ Done

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets". ~Done

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya. ~Done dan akan diletak selepas entri ni di post



5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer. ~sape ek nak tag. Ok, puan sofea yg bakal dapat baby (tak taula kembar ke tak), cik a!n!n@ yang comel dan cik Jue yang rajin.. Hehe

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

8.  Tarikh tutup: 6 Januari 2011

 Ok, faham dah camne nak join giveaway ni?? Apa lagi...jom la cepat-cepat buat. Mana tau rezeki korang ke kan? Kalau rezeki tu berpihak pada aku, lagi best. Hehe...

 






1 comment:

Mama Kembar 3 said...

Salam Rimie. Thanks sbb sudi join & good luck dear! :-)