Teman-teman

Thursday, August 19, 2010

..::Teringatkan Seseorang::..


Tak tahu nak start cite ni dari mana. Sebenarnya nak tanya pendapat korang pasal 1 perkara ni. If ada yang boleh tolong bagi nasihat or pandangan pada cik rimie, amatla dialu-alukan.

Kisahnya begini....
  
Kawan cik rimie ni ada masalah sikit. Die buntu camne nak solvekan perkara ni. Kawan cik rimie dulu ada family angkat. Perhubungan mereka akrab sangat, dah macam family sendiri. Disebabkan ada salah faham di antara family tu dengan kawan cik rimie ni, hubungan tu dah terputus hampir setahun. Sekarang ni kawan cik rimie tu nak bertanya khabar dan nak memulihkan hubungan yang dah terputus tanpa mengungkit kisah yang dah lepas. Patut ke kawan cik rimie ni berhubung balik dengan family angkat die tu or just berdiam diri dan mendoakan family tu dari jauh je??

Tolong ye kawan-kawan blogger..

4 comments:

cik SHABAH said...

tak salah kalo kawan cik rimie tu yang cuba mulakan dulu kontek balik family angkat ye.dan kawan cik rimie ty eksplen la pe sebenarnya yang nyebabkan prselisihan phm tu,then kalo perlu mntak map.insyaAllah hbungan tu baek balik,sekadar pandangan cik shabah =)

rimieilya said...

tenkiu cik shabah

eynda said...

Buang yg keruh ambik yg jernih ;-)

rimieilya said...

insyaAllah kak eynda..try to let it go n built up the strength for it